Bauhaus Örebro

Bauhaus Örebro är en populär byggvaruhus som erbjuder ett brett sortiment av produkter inom bygg, badrum, färg, trädgård, verkstad och belysning. Öppettiderna är måndag till fredag från 07:00 till 20:00, lördag från 09:00 till 18:00 och söndag från 09:00 till 18:00, vilket gör det enkelt för kunder att besöka varuhuset och hitta det de behöver för sina projekt.

Bauhaus Örebro lägger stor vikt vid att erbjuda produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Kunden kan känna sig trygg i sitt val av byggmaterial, då Bauhaus även erbjuder en prisgaranti samt montageservice. Genom att erbjuda en rad olika tjänster som hemleverans och möjligheten att handla online, värnar Bauhaus om sina kunders bekvämlighet och långsiktiga relationer.

Bauhaus varuhus i Örebro

Bauhaus Örebro är en väletablerad byggvaruhuskedja som erbjuder sina kunder ett brett sortiment av byggvaror, badrum, färg, trädgård, verkstad och belysning. I Örebro ligger varuhuset på Säljarevägen 7 och är känd för sina konkurrenskraftiga priser och högkvalitativa produkter.

Varuhuset har generösa öppettider måndag till fredag från kl. 07:00-20:00 samt lördag och söndag från kl. 09:00-18:00, vilket gör att kunderna kan besöka Bauhaus Örebro när det passar dem bäst. Vid avvikande öppettider, såsom Black Friday, erbjuds även specialöppettider för att tillgodose kundernas behov.

Bauhaus Örebro är mån om att ge sina kunder bästa möjliga service och erbjuder därför också prisgaranti och montageservice på vissa produkter. Detta innebär att om man hittar samma produkt billigare någon annanstans, matchar Bauhaus priset och ger kunden bästa möjliga affär.

För att underlätta för kunderna att hitta det de söker har Bauhaus Örebro en tydlig och välorganiserad inredning. Avdelningarna är indelade efter kategori, vilket gör att kunderna enkelt kan hitta det de söker efter, och personalen finns alltid tillgänglig för att vara behjälplig med rådgivning och rekommendationer.

Bauhaus Örebro är inte bara en plats för att köpa byggvaror och hemartiklar, utan också en arbetsgivare i staden. Varuhuset gör detta genom att erbjuda lediga tjänster i varuhuset, vilket kan erbjuda möjligheter för dem som är intresserade av att arbeta inom detaljhandeln eller byggbranschen.

Sammanfattningsvis är Bauhaus Örebro en pålitlig byggvaruhuskedja som erbjuder prisvärda och kvalitativa produkter för alla typer av bygg- och hemprojekt. Med generösa öppettider, erfaren och hjälpsam personal samt en prisgaranti för kunderna, är Bauhaus Örebro en one-stop-shop för alla behov.

Service och Erbjudanden

På BAUHAUS Örebro erbjuds högkvalitativa tjänster och attraktiva erbjudanden för kunderna. Butiken fokuserar på att förse sina kunder med produkter och tjänster inom bygg, badrum, färg, trädgård, verkstad och belysning. För att göra upplevelsen ännu bättre för konsumenterna erbjuds hemleverans eller möjlighet att hämta i varuhus för dem som vill köpa online.

En viktig del av BAUHAUS Örebros serviceutbud är dess kundtjänst. De hjälper gärna kunderna med frågor angående produkter, tjänster, leveranser och reklamationer. Kundernas intressen prioriteras alltid, och BAUHAUS Kundtjänst är alltid tillgänglig för att ge yrkesmässig rådgivning och support.

För att erbjuda extra förmåner och belöningar till trogna kunder finns även BAUHAUS Premium Kundklubben. Genom att registrera sig i kundklubben får man tillgång till exklusiva förmåner och erbjudanden, vilket gör shoppingupplevelsen ännu mer förmånlig och trevlig.

Förutom de nämnda tjänsterna och erbjudanden, håller BAUHAUS Örebro butiken öppen till 20 på vardagar, vilket ger kunderna möjlighet att besöka och utforska produkter och erbjudanden utan att känna sig stressade av tidsbegränsningar.

Sammanfattningsvis är BAUHAUS Örebro en komplett destination för hushålls- och byggrelaterade produkter, med en kompetent och engagerad kundtjänst som står redo att hjälpa kunderna på bästa möjliga sätt. Med generösa erbjudanden och kundklubbsförmåner blir upplevelsen på BAUHAUS Örebro en riktig höjdare.

Produktsortiment

Bauhaus Örebro är en väletablerad butik som erbjuder ett brett sortiment av produkter inom bygg, badrum, färg, trädgård, verkstad och belysning. Här finner kunderna allt de behöver för att genomföra sina projekt, stora som små. I detta avsnitt fokuserar vi på deras sortiment av trä, varunummer och trädgårdsartiklar.

När det kommer till trä har Bauhaus Örebro en omfattande samling av träprodukter inklusive skivmaterial, virke och olika typer av brädor. Här finns även isolering och trappor i olika material och modeller. Kunder som besöker butiken kan förvänta sig att hitta allt de behöver för sina byggprojekt när det gäller trä. BAUHAUS sortiment av byggvaror inkluderar även produkter för taket, såsom takpannor, takpapp, plasttak och plåttak.

För att underlätta för kunderna är varje produkt märkt med ett varunummer, som snabbt hjälper kunderna att hitta det de letar efter. Dessutom kan kunder enkelt använda varunumret för att köpa produkter online eller kolla upp produktens tillgänglighet i butiken.

Bauhaus Örebro har även ett stort sortiment av trädgårdsartiklar, som innefattar allt från trädgårdsmöbler, utemöbler och staket, till grindar, hönsnät, stängsel och vindskydd. Butiken erbjuder även spaljéer, grillar och olika typer av friggebodar, skjul samt förvaringslösningar. Kunder som är intresserade av att förbättra sina utemiljöer kommer att hitta allt de behöver på BAUHAUS trädgårdsavdelning.

I Bauhaus Örebros sortiment finner kunderna allt de behöver för att genomföra sina projekt, med en mängd olika träprodukter, lättidentifierade varunummer och trädgårdsartiklar för alla behov. För en bekväm och enkel shoppingupplevelse är Bauhaus Örebro ett självklart val för alla som är intresserade av att förverkliga sina drömprojekt.

Öppettider

Bauhaus Örebro är en populär butik som erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för hem och trädgård. För att göra det enkelt för kunderna att planera sitt besök, har Bauhaus Örebro tydliga öppettider under veckan.

Måndag till fredag har Bauhaus Örebro öppet från kl. 07:00 till 20:00. Detta ger kunderna gott om tid att utforska och handla efter arbetsdagen. På lördagar är butiken öppen mellan 09:00 och 18:00, vilket gör det möjligt för kunderna att besöka butiken under helgen när de har mer tid över.

söndagar är öppettiderna något kortare, men butiken är fortfarande tillgänglig för kunder från 09:00 till 18:00. Detta ger kunderna en extra dag att handla på Bauhaus Örebro och utnyttja deras breda sortiment.

Det är viktigt att notera att öppettiderna kan variera under allmänna helgdagar och vid speciella tillfällen. Till exempel är Bauhaus Örebro stängt på julafton och juldagen, men öppet med avvikande öppettider på annandag jul och nyårsafton. Kunder rekommenderas att kontrollera butikens webbplats eller ringa kundtjänst för aktuella öppettider inför helgdagar och särskilda evenemang.

Att ha kännedom om Bauhaus Örebros öppettider under veckan och vid helgdagar hjälper kunderna att planera sina besök på ett smidigt och effektivt sätt. Med generösa öppettider under veckan och på helger är Bauhaus Örebro ett utmärkt val för alla som söker kvalitetsprodukter för hem och trädgård.

Inspiration och Projekt

På BAUHAUS Örebro hittar du inspiration och verktyg för att förverkliga dina projekt inom bygg, badrum, färg, trädgård, verkstad och belysning. De erbjuder produkter och tjänster av hög kvalitet som passar både för hemmafixaren och professionella hantverkare.

Ett stort utbud av material och verktyg gör det enkelt att hitta rätt produkter för att genomföra dina projekt på bästa möjliga sätt. Om du behöver hjälp med montering av de inköpta produkterna, erbjuder BAUHAUS montageservice för att underlätta utförandet av ditt projekt.

För att få ytterligare inspiration till ditt projekt kan det vara värdefullt att ta del av de aktuella byggprojekt som genomförs i Örebro. Örebro kommun ger information om pågående vatten- och avloppsprojekt, gatuarbeten, trafikregleringar och byggprojekt som kan fungera som inspiration och vägledning för dina egna projekt.

På BAUHAUS Sveriges Facebook-sida kan du även följa deras aktiviteter, hitta nyheter och erbjudanden samt se hur andra kunder har inspirerats och genomfört sina projekt med hjälp av BAUHAUS Örebro.

Med en kompetent och kunnig personal står BAUHAUS Örebro redo att ge råd och tips som hjälper dig att förverkliga dina bygg- och trädgårdsprojekt med resultatet du önskar.

Andra Bauhaus Butiker

Bauhaus har flera butiker utspridda i hela Sverige. De erbjuder en mängd olika produkter inom bygg, badrum, färg, trädgård, verkstad och belysning. Här är några exempel på platser där det finns Bauhaus-varuhus:

  • Göteborg: Den populära kuststaden i västra Sverige har Bauhaus-butiker att erbjuda sina invånare och besökare.
  • Stockholm: Sveriges huvudstad har naturligtvis en eller flera Bauhaus-butiker för sina behov av byggmaterial och trädgårdsartiklar.
  • Malmö: Den tredje största staden i Sverige har också Bauhaus-varuhus tillgängliga för allmänheten.
  • Uppsala: Inte långt från Stockholm ligger den historiska staden Uppsala, där Bauhaus också har etablerat sig.

Fler städer med Bauhaus-butiker inkluderar Norrköping, Västerås, Växjö, Kalmar, Knivsta, Uddevalla, Sundsvall och Löddeköpinge. I många av dessa städer kan du hitta Bauhaus belägna i eller i närheten av stora shopping- och industriområden, som Säljarevägen i Örebro och Sickla i Stockholm.

Så oavsett var du befinner dig i Sverige är chansen stor att det finns en Bauhaus-butik i närheten. Besök deras varuhus för att hitta det du behöver för ditt nästa bygg- eller trädgårdsprojekt, och dra nytta av deras expertkunskaper och brett sortiment av produkter.

Bauhaus Historia

Bauhaus är en välkänd byggvarukedja som ursprungligen grundades i Tyskland på 1960-talet. Företaget introducerade konceptet ”allt-under-ett-tak”, vilket innebar att både gör-det-självare och professionella hantverkare kunde hitta verktyg och material för bygg- och trädgårdsprojekt på ett och samma ställe. Det första byggvaruhuset öppnades i Mannheim, Tyskland av Heinz Georg Baus.

Sedan dess har Bauhaus utvecklats och expanderat, både i Tyskland och internationellt. I Sverige öppnades det första varuhuset 1988, och idag finns det flera Bauhaus-butiker runt om i landet som erbjuder produkter inom bygg, badrum, färg, trädgård, verkstad och belysning. Bauhaus Örebro är en av dessa butiker, där kunder kan köpa allt från verktyg och byggmaterial till växter och blommor för trädgårdsprojekt.

Enligt Wikipedia, rymmer en vanlig Bauhaus-butik ett sortiment på mer än 150 000 varunummer. Dessutom erbjuder Bauhaus flera tjänster för att göra det enklare för kunderna, exempelvis prisgaranti, montageservice och möjligheten att köpa produkter online för hemleverans eller upphämtning i varuhus.

I takt med att Bauhaus har vuxit och blivit allt mer populärt, har företaget fortsatt att följa sitt grundläggande koncept om att erbjuda allt-under-ett-tak. Kunden kan med få undantag hitta det mesta de behöver inom bygg och trädgård, vilket fortsätter att göra Bauhaus till ett attraktivt val för såväl gör-det-självare som professionella hantverkare.

Kundomdömen

Bauhaus Örebro är en populär butik för hem- och trädgårdsprodukter, som verktyg, inredning, färg och mycket mer. Många kunder har lämnat sina omdömen på Trustpilot för att dela med sig av sina upplevelser och åsikter om butiken och dess produkter.

Det finns både positiva och negativa synpunkter bland recensionerna. En del kunder är nöjda med Bauhaus sortiment, servicen de fått, och leveranshastigheten vid onlineköp. Dessa kunder påpekar att det finns en mängd olika kvalitetsprodukter att välja mellan, och att kundtjänsten är hjälpsam och kunnig.

Å andra sidan finns det även kritik i några av omdömena. En del kunder har upplevt problem med leveranser, då produkter har kommit fram med skador eller dröjsmål. Andra nämner att det kan vara svårt att få hjälp och att kundtjänsten ibland kan vara underbemannad. Ett specifikt problem som nämndes var förvärv av grillkol från Bauhaus Örebro, då en kund varnade för att dessa kol var av dålig kvalitet och innehöll mest små flisor.

Det är viktigt att komma ihåg att kundomdömena varierar mycket och att de är personliga upplevelser. Bauhaus Örebro kan, som alla butiker, göra förbättringar. Kunder uppmuntras att dela med sig av sina erfarenheter, för att hjälpa andra göra informerade beslut och för att ge butiken möjlighet att förbättra sina tjänster och produkter.

Vanliga frågor

Vilka öppettider gäller för Bauhaus Örebro?

Bauhaus Örebro har öppettider som varierar beroende på dag och helgdagar. Kontrollera deras hemsida för att få uppdaterad information om aktuella öppettider.

Finns det några erbjudanden på Bauhaus Örebro?

Erbjudanden kan variera över tid och mellan olika Bauhaus-butiker. Besök deras hemsida eller besök varuhuset direkt för att se aktuella erbjudanden.

Hur tar jag mig till Bauhaus Örebro med kollektivtrafik?

Bauhaus Örebro ligger på Säljarevägen 7, 702 31 Örebro. För att ta reda på bästa sättet att ta sig dit med kollektivtrafik rekommenderas det att använda en ruttplanerare som Google Maps eller Örebro Läns kollektivtrafiks reseplanerare.

Kan jag hitta samma sortiment på Bauhaus Örebro som i andra Bauhaus-butiker?

Sortimentet kan variera något mellan olika Bauhaus-butiker, men de flesta produkter och varumärken bör finnas tillgängliga i Bauhaus Örebro. För att säkerställa att en specifik produkt finns i lager kan det vara bra att kontakta Bauhaus Örebro eller besöka deras hemsida.

Hur får jag kontakt med kundtjänst för Bauhaus Örebro?

För att nå Bauhaus Örebro kundtjänst kan du ringa 010-180 18 00 eller besöka deras kundtjänstsida för mer information om hur du får hjälp med dina frågor om produkter, tjänster och service.

Finns det någon e-handel för Bauhaus Örebro?

Ja, Bauhaus erbjuder e-handel för sina kunder. Du kan köpa produkter online och antingen få dem levererade hem eller hämta dem i varuhuset. Kontrollera Bauhaus Örebros hemsida för mer information om leveransalternativ och villkor.