Biltema Örebro

Biltema Örebro är en populär handelsplats för bilreservdelar, motorcykel, verktyg, kemi, bygg, båt, fritid, hem och teknik. Beläget vid Eurostop i Örebro, intill motorvägen, blir varuhuset enkelt tillgängligt för kunder som är på väg till både Göteborg och Stockholm. Med ett brett sortiment av produkter, strävar Biltema att erbjuda något för hela familjen till överkomliga priser.

Varuhuset har generösa öppettider, med vardagar från 07:00 till 20:00 samt helger från 09:00 till 18:00, vilket gör det bekvämt för besökare att handla när det passar deras schema bäst. Dessutom har Biltema Örebro även ett fullt utrustat Biltema Café, som erbjuder bekväma sittplatser både inomhus och utomhus för besökarna att koppla av och njuta av god mat och dryck.

För att göra det ännu smidigare för kunderna, erbjuder Biltema även en tjänst där kunder kan handla online och hämta sina varor i varuhuset inom 2 timmar. Med sådana kundvänliga tjänster och ett brett utbud av produkter, fortsätter Biltema Örebro att vara en attraktiv destination för shoppingentusiaster inom regionen.

Biltema Örebro Information

Biltema i Örebro är ett populärt varuhus för hem, fritid och bilrelaterade produkter. Det erbjuder ett brett utbud som är anpassat för olika gör-det-själv-projekt, bilreparationer, underhåll och utomhusaktiviteter. Företaget är känt för sina oslagbara priser och utmärkt kundservice, vilket gör det till ett idealiskt ställe att handla för dina behov.

Varuhuset är beläget på Ozongatan 3, 703 74 Örebro och är en del av Biltema-kedjan, som har många andra varuhus i Sverige. Öppettiderna för Biltema Örebro är måndag till fredag 07:00 – 20:00, lördag 09:00 – 18:00 och söndag 09:00 – 18:00.

Förutom att erbjuda ett stort urval av produkter inom olika kategorier, har Biltema Örebro även ett Biltema Café, där besökare kan njuta av en trevlig fika eller en lättare måltid. Caféets öppettider är måndag till fredag 08:00 – 19:00, lördag och söndag 10:00 – 17:00.

Om du vill kontakta Biltema Örebro för att ställa frågor eller få hjälp med dina inköp, kan du göra det via deras kundservice. Kundservice telefonlinje är öppen på 077-520 00 00 och de erbjuder även e-posthjälp.

Biltema Örebro arbetar för att erbjuda högkvalitativa produkter och exceptionell service till sina kunder. Med sitt breda sortiment och engagerade personal är varuhuset en viktig resurs för många människor i Örebro och området runt omkring.

Belägenhet

Biltema Örebro ligger strategiskt placerad vid Eurostop i Örebro, intill motorvägen. Detta gör det enkelt för besökare att nå varuhuset, oavsett om de är på väg till Göteborg eller Stockholm. Adressen till Biltema Örebro är Ozongatan 3, 703 74 Örebro.

I närheten av Biltema Örebro finns flera andra butiker och serviceinrättningar, vilket skapar en bekväm shoppingupplevelse för kunderna. De kan enkelt kombinera sitt besök på Biltema med andra ärenden eller shopping i området.

Biltema Örebro är lättillgängligt med både bil och kollektivtrafik. Området runt varuhuset erbjuder gott om parkeringsplatser för de som anländer med bil. För de som föredrar att åka kollektivtrafik finns det busshållplatser i närheten som gör det smidigt att nå varuhuset.

Varuhuset har ett fullt utrustat Biltema Café där besökarna kan ta en paus och njuta av en fika. Det finns gott om sittplatser både inne och ute, vilket gör det enkelt för kunderna att slappna av och återhämta sig efter att ha handlat på Biltema Örebro.

Öppettider

Biltema Örebro erbjuder generösa öppettider för att möjliggöra för kunder att besöka varuhuset när det passar dem bäst. De vanliga öppettiderna är:

  • Måndag till fredag: 07:00 – 20:00
  • Lördag: 09:00 – 18:00
  • Söndag: 09:00 – 18:00

Det är viktigt att notera att öppettiderna kan variera under helgdagar och speciella dagar. Nedan följer en sammanställning av Biltema Örebros öppettider under dessa dagar:

  • Julafton: Stängt
  • Juldagen: 09:00 – 18:00
  • Annandag jul: 09:00 – 18:00
  • Nyårsafton: 09:00 – 15:00
  • Nyårsdagen: Stängt

För att hålla sig uppdaterad om eventuella förändringar i öppettiderna är det rekommenderat att hålla koll på Biltema Örebros webbsida eller kontakta varuhuset direkt via telefon: 077-520 00 00.

Handla I Biltema Örebro

Biltema Örebro är en del av en populär kedja av butiker som erbjuder ett brett sortiment av produkter för bland annat bygg, verktyg, trädgård och fritidsprodukter. Varuhuset i Örebro är beläget på Ozongatan 3 och har generösa öppettider, nämligen från 07:00 till 20:00 på vardagar och 09:00 till 18:00 på helger.

Ett besök på Biltema Örebro innebär en smidig och bekväm upplevelse tack vare den breda mängden av reservdelar och tillbehör till motorfordon som de har att erbjuda. Kunder kan hitta allt ifrån bilmattor, belysning och högkvalitativa oljor, till sparkcyklar och cykelhjälmar för barnen.

Varuhuset har även en särskild avdelning för bygg och trädgård där man kan hitta allt från trädgårdsmöbler, gräsklippare, skruv och spik, samt elektriska verktyg såsom borr-maskiner, slipmaskiner och cirkelsågar.

I Biltema Örebro hittar man även ett brett utbud av fritidsprodukter. Bland annat erbjuds campingtillbehör, sportartiklar och fritidsutrustning för alla åldrar. Det finns även ett Biltema Café på plats i varuhuset där besökare kan njuta av en fika eller lättare måltid under sitt besök.

För att förenkla handlandet ytterligare erbjuder Biltema Örebro Köp & Hämta Drive In som är en service där kunder kan beställa sina varor online och få dem levererade direkt ut till bilen vid deras besök.

Med sitt breda sortiment av produkter för både hem, trädgård, motorfordon och fritid samt välkomnande och kunnig personal är Biltema Örebro en komplett butik för alla praktiska och användbara varor och tillbehör. Återkommande kunder uppskattar Biltemas läge, sortiment samt det värde och kvalitet de erbjuder.

Inspirationskällor och Erbjudande

Biltema Örebro, beläget vid Eurostop intill motorvägen, är en populär destination för både Örebrobor och besökare från andra städer. Med sina ständigt uppdaterade erbjudanden och produkter inom biltillbehör, fritid, hem och verktyg, blir varuhuset en inspirationskälla för dess kunder.

Aktuella kampanjer och erbjudanden kan hittas på deraserbjudande sida]. Här kan besökare ta del av specialpriser på utvalda varor och spara pengar på sina köp. För den som är intresserad av att ta emot löpande information om kampanjer, kan det vara en bra idé att bli medlem i deras Mitt Biltema, vilket ger ännu mer förmånliga priser och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

För ytterligare inspiration är det möjligt att bläddra igenom Biltemas kataloger som dels finns fysiskt i varuhuset, men också online. Katalogerna uppdateras regelbundet och innehåller information om aktuella kampanjer och erbjudanden. Nyligen fanns till exempel en katalog med titeln ”Biltema Erbjudande JUL 2023” som gällde från 31 oktober till 24 december.

Sammanfattningsvis blir Biltema Örebro en utmärkt plats att hitta aktuella erbjudanden och inspiration inom biltillbehör, fritid, hem och verktyg. Genom att ta del av de regelbundet uppdaterade katalogerna och bli medlem i Mitt Biltema kan kunderna både spara pengar och följa med på nya trender och lösningar för sina behov.

Kontaktinformation

Biltema Örebro är en populär butik som erbjuder ett brett sortiment av produkter inom biltillbehör, hem och fritid. För att komma i kontakt med Biltema Örebro kan du använda följande kontaktinformation.

Telefonnumret till Biltema Örebro är 077-520 00 00. Du kan ringa detta nummer för att ställa frågor om produkter, beställningar, returer eller för att få hjälp med andra ärenden.

För att besöka Biltema Örebro kan du åka till deras adress som är Ozongatan 3, 703 74 Örebro. Här kan du utforska deras produktsortiment och få personlig hjälp av deras kunniga personal.

Om du föredrar att kontakta dem via e-post kan du skicka dina frågor eller ärenden till denna adress.

Om du är intresserad av öppettiderna för Biltema Örebro kan vi informera att de har öppet måndag till fredag 07:00-20:00. För mer detaljerad information om speciella öppettider och hur du hittar dit rekommenderar vi att besöka deras varuhus- och öppettiders webbsida.

Sammanfattningsvis finns det flera sätt att komma i kontakt med Biltema Örebro, antingen via telefonnummer, e-post eller genom att besöka deras butik på Ozongatan 3.

Biltema i Närheten

Biltema Örebro är beläget på Ozongatan 3, 703 74 Örebro. Det finns även andra Biltema-varuhus i närheten som kan vara av intresse för besökare.

Ett sådant exempel är Biltema Karlskoga, beläget på Maskingatan 3, 691 33 Karlskoga. Karlskogas varuhus erbjuder en liknande produktutbud som det i Örebro. Öppettiderna för Karlskoga är 09.00-18.00 på vardagar och helger.

Utöver dessa två orter finns det fler Biltema-varuhus runt om i Sverige. Motala är en annan ort med Biltema-varuhus som är beläget på Charlottenborgsgatan 2, 591 31 Motala. Motalas varuhus har öppet från måndag till fredag kl. 07.00-20.00 och under helger kl. 09.00-18.00.

Det är uppenbart att Biltemas varuhus finns på flera platser i Sverige för att möta kundernas behov. Med ovanstående exempel på Örebro, Karlskoga och Motala kan kunder enkelt välja det närmaste varuhuset för att handla produkter från Biltema. Vidare kan man konsultera Biltemas hemsida för att hitta öppettider och kontaktinformation till deras olika varuhus.

Nyheter från Biltema Örebro

Biltema Örebro, beläget vid Eurostop i Örebro, är en populär destination för bil- och fritidsprodukter. Här kan kunder ta del av både senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden.

För de som är intresserade av att hålla sig uppdaterade kring de senaste produkterna och händelserna på Biltema Örebro, rekommenderas att prenumerera på deras nyhetsbrev. Genom att prenumerera får man regelbundet information om kommande produktnyheter, event och specialerbjudanden direkt i sin inkorg.

Biltema Örebro erbjuder även ett fullt utrustat Biltema Café, där kunder kan ta en paus och njuta av något gott att äta och dricka under sitt besök. Caféet har gott om sittplatser både inne och ute, vilket gör det till ett trevligt ställe att möta vänner och dela sin shoppingupplevelse.

På Biltema Örebros nyhetssida kan man ta del av de senaste nyheterna gällande produkter, varuhus och evenemang. Här hittar man också information om aktuella kampanjer och prissänkningar. Ett exempel på en nyligen släppt produkt är deras vår- och sommarkatalog, som innehåller ett brett sortiment av produkter för bil, hem och fritid.

För att hålla sig uppdaterad om de senaste händelserna och erbjudandena från Biltema Örebro rekommenderas att prenumerera på deras nyhetsbrev, besöka deras nyhetssida eller följa dem på deras sociala medier. På så sätt kan man vara säker på att inte missa några nyheter och förbipasserande erbjudanden.

Vanliga frågor

Vilka är öppettiderna för Biltema i Örebro?

Biltema Örebro är öppet måndag till fredag mellan kl. 08:00 och 19:00 samt lördagar och söndagar mellan kl. 10:00 och kl. 17:00. För detaljer, se Biltema Örebro.

Finns det ett Biltema Café i Örebro?

Ja, det finns ett Biltema Café i Örebro med öppettider måndag till fredag kl. 08:00-19:00 och lördag till söndag kl. 10:00-17:00.

Hur tar jag mig till Biltema Örebro med kollektivtrafik?

För att ta sig till Biltema Örebro med kollektivtrafik kan du använda dig av lokalbussar som trafikerar närområdet. Planera din resa via Örebro Länstrafik för att hitta den bästa och snabbaste vägen dit.

Kan jag beställa varor från Biltema Örebro via postorder?

Ja, Biltema erbjuder tjänsten Köp & Hämta, vilket innebär att du kan beställa varor online och hämta dem i Biltema Örebro inom två timmar.

Vad finns det för alternativ till Biltema i Örebro?

Om du letar efter andra varuhus som erbjuder liknande produkter som Biltema så kan du besöka varuhus som Jula, Clas Ohlson, eller Kjell & Company. Dessa varuhus kan också vara belägna i Örebro eller närliggande städer.

Har Biltema Örebro samma sortiment som andra Biltema-varuhus?

Sortimentet i Biltema Örebro kan variera något från andra Biltema-varuhus, men generellt erbjuder de samma produkter och tjänster. För specifika produktfrågor kan du kontakta Biltema Kundservice eller besöka varuhuset direkt.