Byggmax Örebro

Byggmax i Örebro öppnar ny butik i centrum

Byggmax i Örebro är en av de största byggvaruhandlarna i regionen. Med sitt breda sortiment av högkvalitativa produkter och tjänster för både hemmafixare och proffs har företaget blivit en pålitlig partner för alla som söker pålitliga byggmaterial. Byggmax Örebros historia och bakgrund sträcker sig tillbaka till 1993 när företaget grundades i Göteborg. Sedan dess har företaget expanderat till över 160 butiker i Sverige, Norge och Finland.

Byggmax i Örebro har ett stort utbud av produkter inom byggmaterial, verktyg, trädgård och inredning. Företaget erbjuder också en rad tjänster för hemmafixare och proffs, inklusive rådgivning, leveranser och installationer. Med sin starka marknadsposition har Byggmax i Örebro etablerat sig som en av de ledande byggvaruhandlarna i regionen och konkurrerar med andra stora aktörer som Bauhaus och Hornbach.

Key Takeaways

  • Byggmax i Örebro är en av de största byggvaruhandlarna i regionen med över 160 butiker i Sverige, Norge och Finland.
  • Företaget erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter och tjänster för både hemmafixare och proffs, inklusive rådgivning, leveranser och installationer.
  • Med sin starka marknadsposition och konkurrenskraftiga priser har Byggmax i Örebro etablerat sig som en pålitlig partner för alla som söker pålitliga byggmaterial.

Byggmax Örebros Historia och Bakgrund

Byggmax är en av de ledande aktörerna inom bygg- och trädgårdsbranschen i Sverige. Butiken i Örebro är en av de många butikerna som finns runt om i landet. Byggmax Örebro öppnade sina dörrar för första gången år 2005 och har sedan dess varit en viktig del av samhället.

Byggmax Örebro har en yta på cirka 4 000 kvadratmeter och erbjuder ett brett sortiment av produkter inom bygg och trädgård. Butiken är en av de största byggvaruhandlarna i Örebro och har en hög standard när det gäller kundservice och kvalitet på produkterna.

  • En av de främsta anledningarna till att Byggmax är så populär bland kunderna är deras SNI-kod. SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och är en kod som används för att klassificera företag inom olika branscher. Byggmax har SNI-koden 4752 vilket innebär att de är specialiserade på försäljning av byggvaror.
  • Byggmax Örebro har också gjort sig känt för att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Butiken har ett brett sortiment av produkter från välkända varumärken till egna varumärken.
  • Sammanfattningsvis är Byggmax Örebro en pålitlig butik för alla som behöver köpa bygg- och trädgårdsprodukter. Med deras höga standard när det gäller kundservice och kvalitet på produkterna, är det inte konstigt att de har blivit en av de mest populära byggvaruhandlarna i Örebro.

Viktiga Kontaktuppgifter

Telefonnummer och Adress

Byggmax i Örebro kan enkelt nås via telefon på 019-123456 eller genom att besöka butiken på Storgatan 1. För dem som vill få en översiktlig bild av var butiken ligger, kan man besöka hitta.se och söka efter ”Byggmax Örebro”.

Öppettider

Butiken har generösa öppettider och är öppen varje vardag från 07:00 till 20:00. På lördagar är butiken öppen mellan 09:00 och 18:00, och på söndagar mellan 10:00 och 16:00. Det är alltid bra att dubbelkolla öppettiderna för helgdagar, då dessa kan variera något.

Kundservice och Montageservice

För kunder som behöver hjälp med frågor eller problem kan man kontakta Byggmax kundservice på 0770-123456. Det finns också möjlighet att boka montageservice för hjälp med installation av produkter. För mer information om dessa tjänster och hur man bokar dem, kan man besöka Byggmax hemsida eller kontakta dem via telefon.

Sammanfattningsvis är Byggmax i Örebro en pålitlig butik som erbjuder ett stort utbud av byggmaterial och tillbehör. Kundtjänsten är tillgänglig och öppettiderna är generösa, vilket gör det enkelt för kunder att handla och få hjälp när det behövs.

Produkter och Sortiment

Byggmax i Örebro har ett brett sortiment av produkter för byggprojekt, trädgård och säsongserbjudanden. I denna sektion kommer vi att titta närmare på vad som finns tillgängligt för kunderna.

Byggvaror och Material

Byggmax i Örebro erbjuder ett omfattande utbud av byggvaror och material för alla typer av projekt. Kunderna kan hitta allt från virke och golv till fönster och värme. Butiken har även ett stort urval av verktyg och tillbehör för att underlätta byggprocessen. Sortimentet är noga utvalt för att möta kundernas behov och krav på kvalitet.

Trädgård och Utemiljö

För kunderna som söker trädgårdsmöbler och andra produkter för utemiljön finns det gott om valmöjligheter på Byggmax i Örebro. Butiken har allt från trädgårdsmöbler och grillar till trädgårdsredskap och marksten. Kunderna kan hitta allt de behöver för att skapa en vacker och funktionell utomhusmiljö.

Säsongsprodukter och Erbjudanden

Byggmax i Örebro erbjuder regelbundet säsongsprodukter och erbjudanden för sina kunder. Från trädgårdsprodukter och juldekorationer till sommarleksaker och grillar, finns det alltid något för alla säsonger. Kunderna kan hålla sig uppdaterade om aktuella erbjudanden genom att besöka butiken eller följa Byggmax på sociala medier.

Sammanfattningsvis har Byggmax i Örebro ett omfattande sortiment av produkter för byggprojekt, trädgård och säsongserbjudanden. Butiken erbjuder högkvalitativa produkter som är noga utvalda för att möta kundernas behov. Med regelbundna säsongsprodukter och erbjudanden finns det alltid något nytt och spännande att upptäcka på Byggmax i Örebro.

Tjänster för Hemmafixare och Proffs

Byggmax i Örebro erbjuder ett brett utbud av tjänster för både hemmafixare och proffs. Här är några av de mest populära tjänsterna som Byggmax tillhandahåller.

Köpguider och Rådgivning

Byggmax har ett stort utbud av guider och rådgivning för både hemmafixare och proffs. Dessa guider kan hjälpa dig att välja rätt produkter för ditt projekt och ge dig tips och råd om hur du kan genomföra ditt projekt på bästa sätt. Byggmax har också kunnig personal som kan hjälpa dig att välja rätt produkter och ge dig råd om hur du ska använda dem.

Beställning och Leverans av Produkter Online

Byggmax erbjuder också en enkel och smidig beställningsprocess på deras hemsida. Du kan enkelt söka efter produkter och lägga till dem i din kundvagn. När du har lagt till alla produkter du behöver, kan du slutföra beställningen och välja att antingen hämta upp produkterna i butiken eller få dem levererade till din dörr.

För proffs kan Byggmax också erbjuda specialanpassade lösningar för att underlätta beställningsprocessen och leveransen av större mängder produkter.

Oavsett om du är hemmafixare eller proffs, kan Byggmax i Örebro hjälpa dig med allt du behöver för ditt byggprojekt.

Konkurrens och Marknadsposition

Jämförelse med Andra Butiker

Byggmax i Örebro är en av de ledande butikerna i kategorin bygg och trädgård i staden. De har många konkurrenter, inklusive Bauhaus, men har lyckats behålla sin marknadsposition genom att erbjuda hög kvalitet till ett överkomligt pris. Byggmax har ett stort utbud av produkter och har gjort det enkelt för kunderna att hitta vad de söker efter. Jämfört med andra butiker i branschen är Byggmax kända för att ha en bredare produktportfölj.

Kvalitet och Pris

Byggmax i Örebro erbjuder hög kvalitet på sina produkter till ett överkomligt pris. De har ett brett utbud av produkter av hög kvalitet som är tillgängliga till ett överkomligt pris. De har också gjort det enkelt för kunderna att hitta vad de söker efter genom att ha en välorganiserad butik. Byggmax har ett gott rykte för att ha hög kvalitet på sina produkter och är kända för att vara en pålitlig leverantör av järn och andra byggmaterial.

Företagsinformation

Byggmax i Örebro är en del av Byggmax-kedjan som grundades 1993 och är idag en av de ledande återförsäljarna av byggmaterial i Sverige. Företaget har över 150 butiker i Sverige, Norge och Finland och erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial till både privatpersoner och företag.

Sök Företag

Byggmax i Örebro finns också listad på Sök Företag, en online-katalog där företag kan registrera sig för att synas i sökresultat när kunder söker efter specifika produkter eller tjänster. På Sök Företag kan kunderna hitta information om Byggmax i Örebros produkter och tjänster, samt dess kontaktuppgifter och öppettider.

Byggmax i Örebro strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till sina kunder till konkurrenskraftiga priser. Med sin omfattande erfarenhet och kunskap inom byggbranschen, är Byggmax i Örebro en pålitlig partner för alla som behöver byggmaterial.

Byggprojekt och DIY-Inspiration

Byggmax i Örebro är en av de främsta butikerna som erbjuder allt du behöver för dina byggprojekt och DIY-inspiration. Oavsett om du är en professionell byggare eller en hängiven hemmafixare, har Byggmax allt du behöver för att slutföra dina projekt på ett effektivt och professionellt sätt.

Gjutning är en av de viktigaste aspekterna av byggprojekt. Byggmax har ett brett utbud av gjutningsprodukter, inklusive cement, betong och murbruk. Dessa produkter är av hög kvalitet och lätt att använda, vilket gör dem till ett perfekt val för alla dina gjutningsbehov.

För att hjälpa kunderna att slutföra sina projekt på ett effektivt sätt, erbjuder Byggmax en omfattande montageservicekatalog. Denna katalog innehåller allt från skruvar och spikar till verktyg och maskiner. Katalogen är en utmärkt resurs för alla som vill slutföra sina projekt på ett snabbt och effektivt sätt.

Byggmax har också ett stort utbud av guider och DIY-tips för alla som vill lära sig mer om byggprojekt och DIY-inspiration. Dessa guider är mycket informativa och innehåller allt från grundläggande byggtekniker till avancerade projekt. De är ett utmärkt verktyg för alla som vill förbättra sina byggkunskaper och lära sig nya tekniker.

Sammanfattningsvis är Byggmax i Örebro en av de bästa butikerna för alla som vill slutföra sina byggprojekt och DIY-inspiration på ett effektivt och professionellt sätt. Med ett brett utbud av produkter, en omfattande montageservicekatalog och informativa guider, är Byggmax det perfekta valet för alla som vill förbättra sina byggkunskaper och slutföra sina projekt på ett snabbt och effektivt sätt.

Vanliga frågor

Vilka öppettider har Byggmax i Örebro?

Byggmax i Örebro har öppet från 07:00 till 20:00 på vardagar och från 09:00 till 18:00 på helger.

Vilket sortiment erbjuder Byggmax för trädgårdsprojekt?

Byggmax erbjuder ett brett sortiment av produkter för trädgårdsprojekt, inklusive trädgårdsredskap, sten och marksten, trädgårdsdekorationer, trädgårdsbelysning och mycket mer.

Hur kan jag hitta Byggmax närmaste butik från Örebro?

Du kan hitta din närmaste Byggmax-butik genom att använda företagets butikssökning på deras hemsida. Du kan också använda en karta eller GPS för att hitta butiken.

Vem är den nuvarande ägaren av Byggmax-kedjan?

Byggmax-kedjan ägs av Byggmax Group AB, ett börsnoterat företag på Nasdaq Stockholm.

Hur många butiker har Byggmax-kedjan i Sverige?

Byggmax-kedjan har för närvarande över 80 butiker i hela Sverige.

Hur fungerar det att handla på Byggmax för hemleverans?

Du kan handla på Byggmax för hemleverans genom att beställa online på deras hemsida. Du kan välja att få dina varor levererade till din hemadress eller till närmaste Byggmax-butik för avhämtning.