K-Rauta Örebro

K-Rauta i Örebro: Allt du behöver veta om deras produkter och tjänster

K-Rauta i Örebro är en av de mest välkända butikerna för bygg- och heminredningsprodukter i staden. Butiken erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för både professionella och privatpersoner. K-Rauta har en stark närvaro i staden med flera butiker och en högkvalitativ digital plattform.

K-Rauta i Örebro har ett stort utbud av produkter och tjänster som passar alla behov. Butiken erbjuder allt från verktyg och byggmaterial till färg och tapeter för heminredning. Dessutom erbjuder de tjänster som hemleverans, installation, reparation och rådgivning för att hjälpa kunderna att få ut det mesta av sina köp. Kundsupporten på K-Rauta i Örebro är också mycket hjälpsam och kunnig.

Key Takeaways

  • K-Rauta i Örebro är en av de mest välkända butikerna för bygg- och heminredningsprodukter i staden.
  • Butiken erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för både professionella och privatpersoner.
  • K-Rauta i Örebro har en stark närvaro i staden med flera butiker och en högkvalitativ digital plattform.

Om K-Rauta i Örebro

Historik och Bakgrund

K-Rauta är ett företag som specialiserar sig på hemmaprojekt och har varuhus runt om i Sverige. K-Rauta i Örebro är ett av dessa varuhus och har funnits sedan 2010. Varuhuset är beläget på Tegelbruksvägen i Örebro och är öppet alla dagar i veckan.

K-Rauta i Örebro är en del av ett större projekt som syftar till att underlätta för människor att genomföra sina hemmaprojekt. Varuhuset är utrustat med allt som behövs för att genomföra både små och stora projekt. Det är också en plats där man kan få råd och tips om hur man ska genomföra sitt projekt på bästa sätt.

Varuhusets Roll i Lokalsamhället

K-Rauta i Örebro har en viktig roll i lokalsamhället genom att erbjuda en plats där människor kan hitta allt de behöver för att genomföra sina hemmaprojekt. Varuhuset har också en positiv påverkan på lokala företag genom att erbjuda möjligheter till samarbeten och affärsmöjligheter.

K-Rauta i Örebro är en del av K-Rauta-kedjan och är en av de största varuhusen i Sverige. Varuhuset har ett brett sortiment av produkter och erbjuder allt från verktyg och byggmaterial till trädgårdsprodukter och inredning. K-Rauta i Örebro är en plats där man kan hitta allt man behöver för att genomföra sitt hemmaprojekt på ett enkelt och smidigt sätt.

Produkter och Tjänster

Byggvaror och Material

K-Rauta erbjuder ett brett sortiment av byggvaror och material för alla typer av projekt. Oavsett om man ska bygga ett helt hus eller bara renovera ett rum har K-Rauta allt som behövs för att få jobbet gjort. Här hittar man allt från golv och väggmaterial till trädgårdsprodukter och akustikpaneler. K-Rauta har ett stort utbud av byggvaror i hög kvalitet från välkända varumärken.

Inredning och Belysning

K-Rauta i Örebro har ett stort sortiment av inredning och belysning för hemmet. Här finns allt från lampor och armaturer till gardiner och möbler. K-Rauta har ett utbud som passar alla stilar och smaker, och man kan hitta allt från moderna designmöbler till klassiska inredningsdetaljer.

Verktyg och Maskiner

K-Rauta i Örebro har ett stort utbud av verktyg och maskiner för alla typer av projekt. Här finns allt från handverktyg till stora maskiner för bygg- och renoveringsarbeten. K-Rauta har ett stort utbud av verktyg och maskiner från välkända varumärken som Bosch, Makita och Dewalt.

VVS och Elartiklar

K-Rauta har ett brett sortiment av VVS och elartiklar för hemmet. Här finns allt från badrumstillbehör till elverktyg och kablar. K-Rauta har ett stort utbud av VVS och elartiklar från välkända varumärken som Grohe, Geberit och Siemens.

K-Rauta i Örebro är en pålitlig leverantör av högkvalitativa produkter och tjänster för alla typer av projekt. Med ett stort utbud av byggvaror, inredning, verktyg och VVS och elartiklar, kan man hitta allt som behövs för att få jobbet gjort på ett effektivt och professionellt sätt.

Tjänster och Kundsupport

Personal och Expertis

K-Rauta i Örebro är stolta över sin personal och deras expertis. Personalen är välutbildad och har stor kunskap inom bygg- och heminredningsprodukter. De är alltid redo att hjälpa kunderna att hitta rätt produkt för deras projekt och ger gärna råd och tips för att göra det enklare för kunden.

Kundservice och Rådgivning

Kundservice och rådgivning är en viktig del av K-Rauta i Örebro. De är tillgängliga via telefonnummer som finns på företagsinfo-sidan på hemsidan och i butiken på Kundvägen 5. Kundservice kan hjälpa till med frågor om produkter, beställningar och leveranser. Rådgivning är tillgänglig för kunder som behöver hjälp med att planera och genomföra sina projekt.

K-Rauta erbjuder också olika tjänster som kan hjälpa kunderna att genomföra sina projekt på ett enklare och smidigare sätt. Dessa tjänster inkluderar hemleverans, montering och installation av produkter. Kundservice kan hjälpa till att boka dessa tjänster och ge mer information om dem.

Sammanfattningsvis, K-Rauta i Örebro har en välutbildad personal som är redo att hjälpa kunderna att hitta rätt produkter och ge råd och tips. Kundservice och rådgivning är tillgängliga för att hjälpa kunderna med alla frågor och problem som de kan ha. K-Rauta i Örebro erbjuder också olika tjänster för att göra det enklare för kunderna att genomföra sina projekt.

Erbjudanden och Kampanjer

K-Rauta i Örebro har alltid ett brett utbud av erbjudanden och kampanjer för sina kunder. Genom att hålla koll på deras hemsida eller besöka butiken regelbundet kan man ta del av de senaste erbjudandena.

En populär kampanj som återkommer är ”Veckans vara”, där en specifik produkt säljs till ett extra förmånligt pris. Det kan vara allt från verktyg till trädgårdsprodukter. Kunderna har möjlighet att spara pengar samtidigt som de får tillgång till högkvalitativa produkter.

K-Rauta erbjuder även rabatter på olika produktkategorier under vissa perioder. Till exempel kan det vara 20% rabatt på allt inom kategorin ”förvaring” eller ”måleri”. Detta ger kunderna möjlighet att planera sina inköp och spara pengar på produkter de behöver.

För att ytterligare locka kunder erbjuder K-Rauta i Örebro också olika tävlingar där man kan vinna fina priser. Tävlingarna kan handla om att lämna en recension på deras hemsida eller att delta i en fototävling där man visar upp sina egna byggprojekt.

Sammanfattningsvis erbjuder K-Rauta i Örebro regelbundet nya kampanjer och erbjudanden som ger kunderna möjlighet att spara pengar på högkvalitativa produkter. Besök deras hemsida eller butik för att ta del av de senaste erbjudandena.

Öppettider och Besöksinformation

Ordinarie Öppettider

K-Rauta i Örebro har generösa öppettider som gör det enkelt för kunder att handla när det passar dem. Butiken öppnar varje vardag kl. 07.00 och stänger kl. 20.00. På lördagar är öppettiderna lite kortare, från kl. 09.00 till kl. 18.00. På söndagar har butiken öppet mellan kl. 10.00 och kl. 18.00.

Särskilda Öppettider

Under helgdagar och andra högtider kan K-Rauta i Örebro ha ändrade öppettider. På nyårsafton stänger butiken kl. 15.00. Det är alltid bra att kolla upp eventuella ändringar i öppettiderna innan man planerar sitt besök. Detta kan man göra genom att besöka butikens hemsida eller kontakta dem via telefon.

Besöksinformation

K-Rauta i Örebro ligger på Kundvägen 5 och är lätt att hitta med bil eller kollektivtrafik. Det finns gott om parkeringsplatser utanför butiken och man kan även ta sig dit med buss eller tåg. Butiken är välorganiserad och har ett brett sortiment av byggmaterial, verktyg och andra produkter för hemmet. Personalen är kunnig och hjälpsam och finns alltid till hands för att svara på frågor eller ge råd.

Digital Närvaro och Online-tjänster

K-Rauta i Örebro har en stark närvaro online med en välutvecklad hemsida och online-shop. Genom att besöka deras hemsida kan kunderna enkelt hitta information om produkter och tjänster som erbjuds, samt göra en beställning online.

Hemsida och Online-shop

På K-Rautas hemsida finns en sökfunktion som gör det enkelt för kunderna att hitta det de letar efter. Genom att söka på produkter eller tjänster kan kunderna hitta information om pris, tillgänglighet och leveranstider. Kunderna kan också beställa produkter online och välja att hämta dem i butiken eller få dem levererade till sin adress.

Nummerupplysning och Kundtjänst

K-Rauta erbjuder också en nummerupplysningstjänst där kunderna kan få hjälp att hitta telefonnummer till andra företag eller privatpersoner. Kundtjänsten är tillgänglig via telefon eller e-post och är alltid redo att hjälpa kunderna med frågor och funderingar.

Kunderna kan också använda hitta.se för att hitta information om K-Rauta och dess kontaktuppgifter. Genom att söka på K-Rauta på hitta.se kan kunderna hitta adress, telefonnummer och öppettider till butiken i Örebro.

Sammanfattningsvis har K-Rauta i Örebro en stark digital närvaro med en välutvecklad hemsida och online-shop. Kunderna kan enkelt hitta information om produkter och tjänster, göra beställningar online och få hjälp via nummerupplysning och kundtjänst.

Samhällsansvar och Hållbarhet

K-Rauta i Örebro är ett företag som tar sitt samhällsansvar på allvar och strävar efter att minska sin miljöpåverkan. Företaget har flera projekt på gång som syftar till att öka hållbarheten både i och utanför varuhuset.

Ett av företagets projekt är att minska användningen av plastpåsar. Istället erbjuder de kunderna att köpa återanvändbara påsar till ett förmånligt pris. K-Rauta i Örebro har också satsat på att minska sitt avfall genom att återvinna så mycket som möjligt och genom att samarbeta med lokala organisationer för att donera användbara varor till behövande.

Företaget har också tagit initiativ till att minska sin energiförbrukning genom att installera energieffektiv belysning och genom att använda solpaneler på taket. K-Rauta i Örebro har också infört en policy för att minska sin klimatpåverkan genom att använda mer miljövänliga produkter och genom att minska sina transporter.

K-Rauta i Örebro är ett föredöme när det gäller samhällsansvar och hållbarhet. Genom att ta initiativ till projekt som främjar hållbarhet och genom att minska sin miljöpåverkan visar företaget att de tar sitt ansvar på allvar.

Vanliga frågor

Vilka öppettider har butiken i Örebro?

K-Rauta i Örebro har normalt öppet måndag till fredag från 07:00 till 20:00, lördagar från 09:00 till 18:00 och söndagar från 10:00 till 18:00. Observera att öppettiderna kan variera under helgdagar och andra högtider.

I vilka andra städer kan jag hitta butiker?

K-Rauta är en del av Kesko-koncernen och har butiker i hela Norden och Baltikum. I Sverige kan du hitta K-Rauta-butiker i flera städer, inklusive Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. För en fullständig lista över butiker, besök K-Rautas hemsida.

Finns det planer på att stänga butiker i framtiden?

Som en del av Kesko-koncernen är K-Rauta en stabil och pålitlig aktör på marknaden. Företaget har inga planer på att stänga butiker i Sverige eller någon annanstans i Norden eller Baltikum.

Har företaget genomgått något namnbyte nyligen?

Nej, K-Rauta har inte genomgått något namnbyte nyligen. Företaget har alltid hetat K-Rauta sedan starten 1989.

Vilka tjänster erbjuds specifikt i Örebro butiken?

K-Rauta i Örebro erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för hem och trädgård. Bland annat kan du hitta verktyg, byggmaterial, färg, tapeter, golv och trädgårdsprodukter. Butiken har också en drive-in där du kan hämta tunga eller skrymmande produkter med din bil.

Hur påverkas butikerna av eventuella kedjeförändringar?

Som en del av Kesko-koncernen är K-Rauta en stabil och pålitlig aktör på marknaden. Företaget har en stark position och är väl rustat för eventuella kedjeförändringar. K-Rauta-butikerna kommer fortsätta att erbjuda hög kvalitet, god service och ett brett utbud av produkter och tjänster till sina kunder.