Effektiv törstsläckare

Effektiv törstsläckare

Vatten är en grundförutsättning för liv. Det är inte någon nyhet! Att vätskebalansen har en direkt korrelation med fokus och inlärningsförmåga är dock inte lika känt. Förmågan att ta in ny information minskar radikalt om man inte har tillräckligt med vatten i kroppen. Konferenser med kaffe som enda dryck underminerar därför alla möjligheter till kreativa och snabba beslut. Inom produktreklam såväl som företagspresenter, är vattenflaskor en klassiker. Oavsett sammanhang är dessa helt rätt och det finns ingenting man behöver ta hänsyn till som med sötsaker eller tilltugg. De enklaste formerna av vattenflaskor som kommer i form av giveaways eller profilprodukter, är vanliga pet-flaskor. Vanligtvis 50cl i storlek. Etiketterna på dessa kan prydas av allt ifrån slogan till företagsinformation, logotyper samt kontaktuppgifter. För event är detta en fullträff! Värt att tänka på är dock att de kommer bäst till sin rätt om de serveras direkt från kylen.

Snygg print och design

För den som vill använda sig av profilprodukter med större hållbarhet och bättre exponeringseffekt, är återanvändningsbara flaskor ett bättre alternativ. Förvisso kan man återanvända även vanliga plastflaskor, men risken att de slängs är stor. En snygg och funktionell vattenflaska kan istället komma att bli en favorit man tar med sig hem för att sedan återanvända många gånger. Detta ger enormt bra exponering och bygger dessutom en association mellan företaget och ett grundläggande behov. Det är i många avseenden en perfekt produkt att använda sig av. Förvisso kan det finnas en begränsning i form av budget, men det kan också vara en investering som visar sig ge bra återbäring.

Att jobba med profilprodukter i sin marknadsföring är vanligare i vissa branscher. Dock finns det ingenting som hindrar att såväl entreprenadföretag som tjänstebyråer kan använda dessa utmärkta profilpresenter. Någonting man bör ha med sig i bakhuvudet när man går igenom vilka satsningar man skall göra, är att man har någonting att kommunicera. Vidare skall man använda sig av bilder med hög upplösning för att de skall se så bra ut som möjligt. På detta sätt kan man försäkra sig om att man får någonting värt pengarna och att man stolt kan visa upp sina vattenflaskor.