Lär dig mer om dig själv med tarotguiderna.nu

Lär dig mer om dig själv med tarotguiderna.nu

Tarotkort är en sorts kortlek, den har funnits i tusentals år och används i flera delar av världen. Kortleken är utformad med olika bilder och ord, exempelvis ”Döden”, ”Månen” eller ”Magikern” som alla betyder olika saker. Det är lätt att tro att Döden exempelvis skulle betyda något negativt, men så behöver det inte vara. Korten kan istället betyda att något i ens liv ska bort och för att ge plats åt något nytt, som en pånyttfödelse.

Numerologi och annat

En tarotkortlek består av 78 stycken kort och är uppdelad i två avdelningar, Stora Arkanan och Lilla Arkanan. Hos tarotguiderna.nu finns allt om tarot och spådom, hur du ska hantera kortleken och hur den ska användas. Här finns också bra information om numerologi. Numerologi är en lära om hur siffror påverkar oss människor på ett andligt plan. Till exempel så har varje bokstav i alfabetet en siffra, med andra ord har ditt och alla andras namn en sifferkod. Med hjälp av siffrorna kan man ta reda på vad namnet symboliserar och betyder. Numerologi är spännande på det sättet att man kan lära sig mer om sitt namns innebörd, sin personlighet och färdigheter. Visste du till exempel att inom numerologi så symboliserar udda nummer intuition, kreativa färdigheter och konstnärlighet? Jämna nummer symboliserar i sin tur logik, intellekt och mer konkreta egenskaper.

Tarot, numerologi och spådom

Hos tarotguiderna.nu kan du lära dig mycket om allt som rör andlighet. Här finns en stor blogg med intressanta ämnen men även guider i hur du kan applicera numerologi i ditt liv. Det finns bra steg-för-steg-guider som berättar hur du går tillväga för att tyda ditt namn och födelsedatum.

Få reda på mer

Hos tarotguiderna.nu kan du även ta reda på kännetecken för synska personer. Kanske vet du redan med dig att du har vissa förmågor du inte kunnat förklara? Genom att läsa mer om spådom kan du lära dig mer om dig själv och din andlighet. Genom att möta andra likasinnade kan du utforska dina förmågor vidare och ta dem till nästa steg med hjälp av vidare förståelse för dem.