Fördelar med Thules cykelvagnar

De olika cykelvagnarna från Thule har olika funktioner och fördelar. Bland annat kan dessa fördelar hittas. 

  1. Flexibel för olika aktiviteter

De flesta av Thules cykelvagnar kan användas vid cykling, promenad, joggning och skidåkning. Märket är känt för att vara flexibelt och möta behovet hos personer som lever en aktiv livsstil. 

  1. Hopfällbar gör den enkel att ta med

Genom att vagnarna är hopfällbara är det mycket enkelt att fälla ihop de och lägga de i exempelvis bagaget på bilen. Enkel att använda och enkel att ha med sig på utflykten eller på semestern. 

  1. Säte som kan lutas

De säten som barnen sitter i kan mycket lätt lutas bakåt. Detta kan ske med en hand direkt av den som kör vagnen. Är det tvåsitsvagn kan varje sits justeras separat. Att kunna fälla bak sitsen har sin fördel i att barnen som sover ska kunna göra det bekvämt utan att sitta upp. Det blir lättare att somna – och sova skönt. 

  1. Enkel växling mellan aktiviteter

Vill du jogga eller cykla med vagnen? Det tar inte många sekunder att ändra vagnen så att den passar för önskad aktivitet. Vagnen kopplas på cykeln via ett snabbfäste. Några verktyg behövs inte för att montera bort vagnen från cykeln och genom att fälla ner ett hjul längst fram kan man enkelt ta med sig den på en promenad. 

  1. Handbroms

På Thules dyrare modeller finns skivbroms kopplad till en handbroms. En smidig lösning som passar för dig som joggar med vagnen eller går i nerförsbackar med större lutning. Att då kunna bromsa vagnen enkelt gör det lättare att hantera den. 

  1. Smidiga säten

Oavsett om man väljer en cykel för ett barn eller två barn så ingår vadderade säten som gör cykelturen bekväm. Dessa kan lätt monteras bort och tvättas vid behov. 

  1. Thule Click n´Store

Detta är Thules system för förvaring av tillbehörskit. På detta sätt kan man alltid ha med sig tillbehören som krävs för att enkelt förändra en vagn från cykelvagn till promenadvagn.  

Läs mer på Thule.se eller prata med en återförsäljare av dess cykelvagnar.