Sexiga underkläder

När det gäller sexiga underkläder är katsumi.se min go-to-butik. De har ett stort utbud med massa olika märken, mycket till vettiga priser och mycket som får mig att gå waaaant!

Nu när det börjar bli kallt finns det 2 läger med vad man ska ha för underkläder – bekväma underkläder i bomull eller ull, eller sexiga underkläder. För min del tycker jag att sexigare är roligare, det värmer mig på insidan även om själva underkläderna inte är tillverkade för att tillföra värme. 

Vad som räknas som sexiga underkläder varierar naturligtvis. Man kan gå den lite porrigare rutten och köra på öppna kupor och trosor med öppen gren, eller så kan man gå den lite mer konventionella rutten med spets, snören, låga skärningar och semitransparenta material. 

En bh med öppen kupa går dock bort för min del, jag har för stora bröst och eftersom de inte är silikonbröst behöver de bättre stöd än bh med öppen kupa kan ge. Trosor med öppning i grenen kan fungera, men det beror egentligen på humör och vad jag har för kläder.

Men sexiga underkläder som i semitransparenta material med låg skärning – that's my jam. Om man vill lyfta det hela ytterligare en snäpp är en body en riktigt het idé. Vissa är värmande i vinterkylan medans andra enbart är värmande för själen. En relativt ny trend än underwear as outerwear – en body fungerar riktigt bra som en sexig tröja.  Det finns även kroppsstrumpor som man kan använda på samma sätt. 

Många sexiga underkläder fungerar dessutom utmärkt att loungea runt i hemma. Att städa i ett avklätt litet nummer låter som en kliché, men det är faktiskt någonting som kan göra tråkiga vardagssysslor lite roligare. Extrapoäng om man dessutom städar i högklackade skor – gratis rumpträning ftw!

Vilka är dina favoriter när det kommer till sexiga underkläder?